Ugrás a tartalomra

Cégünkről

Komoly szakmai háttérrel rendelkező, családi cég vagyunk amely immáron több mint 25 éve megbízhatóan és sikeresen segíti ügyfeleit. Cégünk minden munkatársa magyar anyanyelvű, így garantálni tudjuk az akadálymentes, effektív kommunikációt. Számunkra az ügyfél elégedettsége és sikere a legfontosabb, a mennyiség helyett a minőségre helyeztük a hangsúlyt, így minden ügyfelünket kiemelt bánásmódban részesítjük.
Specializációnk
Kis és közép vállalatok komplex könyvvitele, bérszámfejtése, adószakértői és vállalkozói tanácsadás. Szlovák cégalapítás és annak működésével kapcsolatos komplex szolgáltatások biztosítása.
Teljes ügyintézés - minden egy helyen
Komplex szolgáltatást biztosítunk a cégbejegyzéstől egészen az alap piackutatásig. Nálunk mindent egy helyen talál cége megalapításához és adminisztratív működéséhez.


Hiszünk abban, hogy sikereink kulcsa nem más, mint a partnereinkkel kiépített hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat, mely a precíz, szakmailag megalapozott együttműködésre és munkatársaink kompetenciájára épül. A minőségi csapatmunka biztosításához kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink folyamatos képzésére is.
Céljaink

Céljaink

A legfőbb célunk az, hogy olyan értéket teremtsünk ügyfeleinknek, amellyel elnyerjük az élethosszig tartó hűségüket.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy Dél-Szlovákiában a lehető legtöbb új munkahely jöhessen létre, ebben mi is szeretnénk kivenni a részünket és legjobb tudásunkkal és kapcsolatainkkal támogatjuk az itt letelepülő cégeket, erősítve ezzel a magyar-magyar és a magyar-szlovák kapcsolatokat.

Dél-Szlovákia legmegbízhatóbb, piacvezető könyvelőirodája szeretnénk lenni és megfelelni olyan kihívásoknak, amelyekre mások képtelenek.

Cégünk küldetése

Cégünk küldetése

Cégünk küldetése, hogy átfogóan, teljeskörűen segítsük ügyfeleink szlovákiai vállalkozását és kiemelkedő minőségű könyvvezetési és adótanácsadási szolgáltatást nyújtsunk valamennyi ügyfelünk részére.

Ügyfeleink sikere egyben a mi sikerünk is, a mi sikerünk pedig hozzájárul régiónk sikereihez.

Engedje, hogy átvállaljuk és profi szinten, több nyereséggel szolgáljuk cégét minden helyzetben. Ha nem csupán a bizonylatok egyszerű feldolgozását igényli, válassza irodánkat, ahol komplex, színvonalas szolgáltatást nyújtunk az Ön számára.

Miben vagyunk mások?

Miben vagyunk mások?

Elsősorban segíteni szeretnénk ügyfeleinket, legjobb tudásunk szerint. Igyekszünk minden egyes ügyfelünk részére megtalálni a legkedvezőbb megoldásokat.

Kedvezőbb áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, mivel a hosszú távú együttműködést sokkal többre értékeljük az azonnali haszonnal szemben.

Árainkat feltüntetjük, nincsenek rejtett többletköltségek.

Az őszinte és nyitott kommunikációt részesítjük előnyben, mert a mi szakmánkban kulcsfontosságú a kölcsönös bizalom.

Nálunk nincsenek kötöttségek, a cégalapítás ára az egyéb szolgáltatásoktól független, fix ár.

Garantáltan minőségi szolgáltatást nyújtunk - eddig még egyetlen ügyfelünk sem pártolt át más könyvelőirodához, ellenben több olyan ügyfelünk is van, akik eredetileg Pozsonyban, Kassán vagy Komáromban alapítottak céget.

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk és a szlovák cégalapítás mellett mi magunk biztosítjuk az egyéb szükséges szolgáltatásokat is (könyvelés, bérszámfejtés, ...), mindezt természetesen garantáltan a legkedvezőbb árak mellett.

Léva ugyan nem fekszik közvetlenül a határ mellett, sokaknak ez mégis inkább előnyt jelent.

Előzetes egyeztetés után biztosítani tudjuk a szlovák cégalapítással és vállalkozással kapcsolatos dokumentumok Budapesten történő személyes átvételét is.

16
Csapatunk létszáma
+200
Elégedett ügyfél
+500
Megalapított cég
25
Év tapasztalat

Megbízható és tisztességes üzleti partnert keres?

Ismerje meg a csapatot

Cégünk jelenleg 16 fős lelkes csapattal rendelkezik, ismerje meg a cég vezetőit.
Németh Hilda
+25 év szakmai tapasztalat, cégünk alapítója és ügyvezetője, sikeres üzletasszony, 2 gyermek büszke édesanyja

Németh Hilda

Ügyvezető és tulajdonos

Németh Nikolas
+12 év vezetői tapasztalat, cégünk társtulajdonosa, 2016 egyik vállalkozói Példaképe

Németh Nikolas

Társtulajdonos

Ifj. Németh Hilda
Cégünk társtulajdonosa, ügyfélkapcsolatok építése, cégfejlesztés, PR

Ifj. Németh Hilda

Társtulajdonos